Fandt du ikke svar på det spørgsmål, du ledte efter? Kontakt os på kundeservice@quick-step.com, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Fandt du ikke svar på det spørgsmål, du ledte efter? Kontakt os på kundeservice@quick-step.com, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Hvordan kan denne tjeneste være gratis?

Gulvguiden er vores måde at hjælpe dig med at finde et nyt gulv og vise dig vores udvalg af Quick-Step-gulve. Vi håber naturligvis, at du vil vælge at købe dit nye gulv af os og gøre brug af den gratis levering, monteringshjælp og opfølgende service, som vi tilbyder. Men du kan frit vælge lige netop det gulv, du ønsker, uden at vi vil tage betaling for vores besøg.

Kan jeg købe mit gulv via Gulvguiden.dk?

Ja, det kan du. Når vi kommer og besøger dig, vil vi medbringe prøver fra Quick-Steps store gulvudvalg eller vi pakker en inspirations boks med op til 30 prøver efter dine ønskede farvenuancer og levere den til din dør.

Hvis du beslutter dig for et af vores gulve, får du ikke bare en konkurrencedygtig pris, men også gratis levering og hjælp gennem monteringen. For at sikre at alt er gået problemfrit, ringer vi også tilbage efter et par uger for at sikre, at du har fundet dig godt til rette med dit nye gulv.

Du kan se vores udvalg på denne side, og hvis der er noget bestemt, du er interesseret i, så giv os gerne besked, når vi ringer for at forberede vores besøg eller vores inspirations boks til dig.

Ved du allerede hvilket Quick-Step gulv du vil have, så kontakter du bare vores gulv ekspert på kundeservice@quick-step.com eller tlf. 22213760

Skal jeg købe mit gulv via Gulvguiden.dk?

Du er ikke forpligtet til noget, når du bruger vores tjeneste. Hvis du vælger et Quick-Step-gulv, får du ikke bare omfattende garantifordele, men vi giver dig også gratis levering og hjælp gennem monteringen.

Hvilken slags gulve kan jeg købe via Gulvguiden.dk?

Vi tilbyder gulve af høj kvalitet fra Quick-Step, et af de førende varemærker inden for gulvindustrien med et stort og alsidigt udvalg af laminat- og trægulve. Klik her, hvis du vil vide mere om Quick-Step.

Hvad er laminat?

Et laminatgulv er en flerlagskonstruktion med en indvendig kerne, mønster og et gennemsigtigt beskyttelseslag. Et laminatgulv er et populært valg, eftersom det er let at montere, let at holde og ekstremt holdbart.

Hvad er træ?

Trægulve eller forarbejdet træ, som det sommetider kaldes, består af to eller flere lag træ i form af en planke. Konstruktionen er kendetegnet ved en øget stabilitet, eftersom hvert enkelt lag ligger i en 90° vinkel i forhold til det øverste lag.

Hvor lang tid tager et hjemmebesøg?

Vi anbefaler, at du afsætter en time. Det giver os nok til at gennemgår alt det, du har brug for at vide for at finde et nyt gulv. Men vi har ikke travlt, og vi besvarer gerne alle spørgsmål, du måtte have.

Hvorfor har I ingen showrooms eller butikker?

Vi mener, at det bedste sted at vælge et nyt gulv er derhjemme. Det giver ganske enkelt en bedre idé om, hvordan dit nye gulv vil se ud. Så i stedet for at komme til os, tager vi gulvet med til dig. Du betaler ikke ekstra for vores besøg og alle leveringer er gratis.

Hvor lang tid kan jeg beholde inspirations boksen?

Du kan beholde inspirations boksen så længe, som du har brug for. De fleste har den i 2 uger. Hvis du stadig ikke kan beslutte dig mellem dine 2-3 sidste favorit prøver, så sender vi med glæde stor prøver hjem til dig gratis.

Skal jeg være hjemme, til at modtage inspirations boksen?

Det er altid rart at kunne præsentere os selv, men hvis du har et sikkert sted, som vi kan stille boksen, så er det også fint med os. (Boksen måler længde 66,5 cm, bredde 60 cm og højde 27 cm)

Tjenesten Gulvguiden.dk tilbydes af Quick-Step – et af verdens førende gulvvaremærker og en stolt sponsor af det professionelle cykelhold Quick-Step.