Du skal ikke være ekspert for at få et nyt gulv
– bare lån en af vores!

Når du aftaler et hjemmebesøg fra Gulvguiden.dk, sender vi en af vores gulveksperter hjem til dig. Vi medbringer en lang række gulvprøver og alle de nødvendige værktøjer til at kunne opmåle dit nye gulv ordentligt

Når vi kommer hjem til dig, kan vi vise dig, hvordan dit nye gulv kommer til at se ud, og hvad du har brug for at montere, bare for at vælge et eksempel. Vores gulvekspert guider dig gennem alt fra forberedelse af undergulv til forskellige materialer og kvalitetsniveauer. Besøget tager omtrent en time, og vi besvarer gerne alle de spørgsmål, du måtte have om monteringsprocessen, og hvad du skal tænke på før, under og efter.

Hvis du har brug for lidt længere tid til at overveje tingene, kan vi lade prøverne ligge hos dig, og vi er kun et telefonopkald væk, hvis du er i tvivl om noget. Når du er klar til at afgive din ordre, gør du det direkte til en af vores gulveksperter. Som en ekstra fordel får du også de rigtige mål, så du er sikker på, at du køber den rigtige mængde m2, noget der kan spare dig både penge og besvær!

I lighed med alle services på Gulvguiden.dk er hjemmebesøget gratis, og du forpligter dig ikke til at købe noget. Klik her for at læse mere om Louisa, en af vores gulveksperter.

Kan du ikke vente?

Og i lighed med alle services på Quickstepgulvguiden.dk er hjemmebesøget gratis, og du forpligter dig ikke til at købe noget.

Alle QuickStep-produkter har en garanti på 20 år

Let som 1-2-3

1 Kontakt

Start med at udfylde formularen!

2 Besøg i dit hjem

Vi kommer hjem til dig – du skal ikke gøre noget

3 Monter

Gør det selv eller få hjælp. Garantier og tips inkluderet!

Aftal et besøg i dit hjem her!
For at komme i gang bliver vi nødt til at vide et par ting om dit hjem og dine ønsker. Udfyld nedenstående formular med så mange informationer som muligt. Når du har sendt formularen til os, vender vi tilbage til dig telefonisk inden for to dage for at aftale et besøg i dit hjem.

Vil du hellere ringe til os? Vi sidder klar på 22 21 37 60.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysning, og vi sender ikke spammails i form af nyhedsbreve eller uønskede e-mails.

Tine

“Kan kun give den varmeste anbefaling. Service som er en top kvalitet helt for selv. Dejligt at der stadig findes virksomheder som finder glade kunder deres vigtigste opgave. Vil anbefale Quick step til alle som skal have nye gulve, og helt sikkert der vi fremadrettet vil henvende os.”

Annelise

“Super gode produkter. Virkelig god og hurtig service. Hurtig levering af bestilte varer.”

Vitas

“Aldrig har jeg fået så god en service. Hurtigt svar, gode løsninger, viden i tekniske krav, gratis forsendelse af prøver, alt hvad du behøver på ét sted. Jeg vil het sikkert anbefale Quick Step til alle, der ønsker nyt gulv i deres hjem.”

Kan du ikke vente? Kom godt i gang og se vores kollektion!

Tjenesten Gulvguiden.dk leveres af Quick-Step-gulve. Her er alle de gulve, vi kan tilbyde. Hvorfor ikke bruge lidt til på at udvælge dine favoritter og forberede dig på vores besøg?

Grundlaget for et smukt hjem

Et smukt gulv kan forandre udseendet på din indretning. Vi hjælper dig med at vælge det rigtige mellem et omfattende udvalg af udseender, stilarter og strukturer. På billederne herunder kan du få en forsmag på det – eller hente inspiration. Det er bare et eksempel på de udseender, du kan skabe.

Tjenesten Gulvguiden.dk tilbydes af Quick-Step – et af verdens førende gulvvaremærker og en stolt sponsor af det professionelle cykelhold Quick-Step.