Find din nye gulvfavorit
– bestil inspirations boks her!

Kan du forestille dig et bedre sted at vælge dit nye gulv end derhjemme? Det mente vi heller ikke. Derfor kommer vi hjem til dig for at levere en inspirations boks med en række gulvprøver, der svarer til dine ønsker. Du beholder kassen, så du har masser af tid til at prøve de forskellige valgmuligheder. Og selvfølgelig kommer vi og henter kassen, når du er færdig med den.

I kassen finder du alt det nødvendige til at finde dit nye gulv, herunder en trin-for-trin guide, der fører dig gennem hele processen. Når du er klar til at afgive din ordre, gør du det direkte til vores gulveksperter. De sørger for, at du får de rigtige mål, så du er sikker på, at du køber den rigtige mængde m2, noget der kan spare dig både penge og besvær! I mellemtiden er vi kun et opkald væk, hvis du har spørgsmål.

Kan du ikke vente?

Og i lighed med alle services på Gulvguiden.dk er hjemmebesøget gratis, og du forpligter dig ikke til at købe noget. Inspirations boks kun på sjælland

Alle QuickStep produkter har en garanti på mindst 20 år

Let som 1-2-3

1 Kontakt

Start med at udfylde formularen!

2 Inspirations boks

Vi leverer og henter hjemme hos dig indenfor 2 – 3 dage.

3 Monter

Gør det selv eller få hjælp. Garantier og tips inkluderet!

Bestil din inspirations boks her!

Vi fylder kassen med prøver, der svarer til dine ønsker, så vælg din favorittyper på formularen nedenfor og klik på Send. Vi vender tilbage til dig inden for to dage telefonisk eller på e-mail for at aftale, hvornår vi kan levere inspirations boks til dig.

Vil du hellere ringe til os? Vi sidder klar ved telefonerne på 22 21 37 60.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysning, og vi sender ikke spammails i form af nyhedsbreve eller uønskede e-mails.

Tine

“Kan kun give den varmeste anbefaling. Service som er en top kvalitet helt for selv. Dejligt at der stadig findes virksomheder som finder glade kunder deres vigtigste opgave. Vil anbefale Quick step til alle som skal have nye gulve, og helt sikkert der vi fremadrettet vil henvende os.”

Annelise

“Super gode produkter. Virkelig god og hurtig service. Hurtig levering af bestilte varer.”

Vitas

“Aldrig har jeg fået så god en service. Hurtigt svar, gode løsninger, viden i tekniske krav, gratis forsendelse af prøver, alt hvad du behøver på ét sted. Jeg vil het sikkert anbefale Quick Step til alle, der ønsker nyt gulv i deres hjem.”

Kan du ikke vente? Kom godt i gang og se vores kollektion!

Tjenesten Gulvguiden.dk leveres af Quick-Step-gulve. Her er alle de gulve, vi kan tilbyde. Hvorfor ikke bruge lidt til på at udvælge dine favoritter og forberede dig på vores boks?

Grundlaget for et smukt hjem

Et smukt gulv kan forandre udseendet på din indretning. Vi hjælper dig med at vælge det rigtige mellem et omfattende udvalg af udseender, stilarter og strukturer. På billederne herunder kan du få en forsmag på det – eller hente inspiration. Det er bare et eksempel på de udseender, du kan skabe.

Tjenesten Gulvguiden.dk tilbydes af Quick-Step – et af verdens førende gulvvaremærker og en stolt sponsor af det professionelle cykelhold Quick-Step.