Om Quick-Step

Quick-Step, der er et af de førende varemærker inden for gulvindustrien, tilbyder et omfattende og alsidigt udvalg af laminat- og trægulve. Det er vores passion at designe de mest attraktive produkter for vores kunder, skabe den bedste kvalitet og tilbyde den bedste service.

Gulvguiden.dk er det seneste eksempel på, hvordan vi bestræber os på at finde nye og innovative måder at hjælpe vores kunder på. Og vi bliver ved. Med basis i vores passion for design og innovation vil vi fortsat levere gulvløsninger i høj kvalitet, der er lette at leve med, da de er behagelige at se på.

Mød vores team

Louisa og Louis-Emile er to af vores gulveksperter, der vil hjælpe dig med at finde dit nye gulv. De ser frem til at hjælpe dig med ikke bare at vælge et gulv, der passer til dit hjem, men også hjælpe dig gennem hele processen med bestilling og – hvis du ønsker det – montering af dit nye gulv.

Louisa Grenander Hermansen

Louisa er en af vores gulveksperter. Som gulvekspert kan hun fortælle dig alt om forskellene og fordelene ved de forskellige gulvtyper. Hun vil vise dig vej gennem hele processen med at finde den rigtige gulvtype, og hun vil hjælpe dig med at finde den rigtige farve og det rigtige udseende, der passer til dit hjem. Louisa er også din personlige kontakt. Hun er den person, der vil besøge dig derhjemme, den person, du skal ringe til, hvis du er i tvivl om noget. Kort sagt vil Louisa være med dig hele vejen helt fra begyndelsen, indtil du er klar til at træde ud på dit nye gulv!

”For mig er det vigtigste at hjælpe vores kunder med at finde og vælge et gulv, de kan lide. Et gulv der gør dem glade, når de kommer hjem, og stolte, når de inviterer venner på besøg.”

Louis-Emile Lammertyn

Emile er vores tekniske gulvekspert. Han ved alt om vores produkter og tilbehør, og med Emile på holdet kan vi tilbyde dig de bedste gulvløsninger til ethvert behov. Udover at kunne hjælpe Louisa med tekniske eller specifikke råd, er han også den person, der tager sig af vores bestillinger. Emile, der tidligere har arbejdet på vores fabrik i Belgien, ved lige præcis, hvordan du sikrer, at alt kører problemfrit lige fra bestilling til levering.

”Når du vælger et trægulv, skal du starte med at kigge nærmere på årernes tekstur og struktur. Her kan du virkelig se materialets skønhed, og hvordan årerne definerer gulvets udseende. Så vælg en farve eller nuance, du kan lide, og derefter plankens format.”

Tjenesten Gulvguiden.dk tilbydes af Quick-Step – et af verdens førende gulvvaremærker og en stolt sponsor af det professionelle cykelhold Quick-Step.